Bezár

Hírarchívum

Campus Hungary újságcikkíró-versenyt hirdetnek

Campus Hungary újságcikkíró-versenyt hirdetnek

2014. április 16.
1 perc

„Mentem. Láttam. Hazajöttem.” címmel újságcikkíró-versenyen vehetnek részt a Campus Hungary-ösztöndíjat nyert hallgatók.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A felhívásra érvényesen pályázhat, aki Campus Hungary-ösztöndíjat nyert, és az ösztöndíjas időszakáról ír élménybeszámolót vagy egy esszét arról, hogy miért érdemes külföldön tanulni. A versenyen egy pályázó egy cikkel indulhat, melynek terjedelme 2000-8000 karakter.

Az első három helyezett pályázati anyagát a Campus Hungary magazinban közölik, melyet 30 ezer példányban terjesztenek a magyar felsőoktatási intézményekben, valamint a nyertes pályamunkák megjelennek a program honlapján és Facebook-oldalán. A pályázatokat háromtagú szakmai zsűri bírálja el, tagja: Galán Angéla Junior Prima díjas televíziós újságíró, Kiss Róbert Richárd Prima Primissima díjas, Pulitzer-emlékdíjas és Pro Európa-díjas újságíró és Ablonczy Bálint Junior Prima díjas újságíró.

A pályamunka beadása elektronikusan, a press@campushungary.hu e-mail címen történik, benyújtási határidő: 2014. május 12.

Bővebb információ: www.campushungary.hu

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek