SZTE Info

Az EU állampolgárainak mobilitási lehetőségeiről az SZTE-n

A EUROPE DIRECT Szeged európai uniós információs iroda és az SZTE Nemzetközi Tanulmányok Tudományos Diákkör 2014. április 15-én 18 órakor tartja angol nyelvű Integrációs Klub-estjét a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karon.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A rendezvényen az Európai Unió állampolgárainak mobilitási lehetőségeiről tart előadást Siklodi Nóra, a Portsmouth-i Egyetem munkatársa, a beszélgetést vezeti Sulyok Márton, az SZTE ÁJTK Alkotmányjogi Tanszék oktatója. Az előadás angol nyelven, míg a beszélgetés angol és magyar nyelven zajlik.

Online regisztráció: itt.

Bővebb információ az ed@irsi.u-szeged.hu címen vagy a 62/544-242 telefonszámon.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *