Bezár

SZTEhírek

Felsőoktatási Média Konferencia lesz Budapesten

Felsőoktatási Média Konferencia lesz Budapesten

2014. április 16.
2 perc

2014. április 28-án 13. alkalommal rendezik meg a Felsőktatatási Média Konferenciát, ahol a hazai és külföldi ösztöndíj-lehetőségek, külföldi utak és az elhelyezkedés kerülnek terítékre.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (MESE) megalakulása óta minden évben összehívja a hallgatói újságírás képviselőit, és ez idén sem lesz másként. 2014. április 28-án az EDUTUS Rendezvényközpontban szakmai konferenciát tartanak, ahol a felsőoktatás aktuális kérdései, a hallgatói mobilitás, az ösztöndíj-lehetőségek, a nemzetközi tanulmányutak és az itthon hasznosítható külföldi tapasztalatok kerülnek középpontba. A konferencia második részében a médianyilvánosság témakörére fókuszálnak ismert és népszerű médiaszemélyiségek, közéleti szereplők bevonásával.

A nap során a jelenlévők a felsőoktatás fontos szereplőitől és gyakorló médiamunkásoktól választ kaphatnak az ösztöndíjpályázatokkal, külföldi tanulmányúttal kapcsolatos kérdéseikre, és megtudhatják, miként lehetnek sikeresek az állásinterjún. Emellett a konferencia alatt sor kerül a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület ünnepélyes díjátadójára is, ahol 6 pályázati kategóriában hirdetnek nyertest. A kiírt határidőt 1 héttel meghosszabbították, hogy még nagyobb legyen a küzdelem, így április 18-ig küldhetőek a pályaművek.

 

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

 

Helyszín: EDUTUS Rendezvényközpont - Falk 1 (Bp. V. ker., Falk Miksa u. 1.)

Regisztráció: 2014. április 25-én 14 óráig: alexandra.vargacz@shortcut.hu; mobil: 06-20-358-6612

A következő adatok megadása szükséges: név, e-mail cím, telefonszám, felsőoktatási intézmény neve, médium neve.

 

További információ:

http://www.edupress.hu/hirek/index.php?pid=egycikk&HirID=30443

https://www.facebook.com/events/671023186266599/?notif_t=plan_user_joined

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek