SZTE Info

FUNIVERSITY – új magazin felsőoktatásban tanulóknak

A fiatal értelmiség érdeklődési köreit megcélzó új magazin jelenik meg a FUNZINE és a Sziget Szervezőiroda érdekeltségébe tartozó MEEX együttműködésével. A színes FUNIVERSITY megannyi hasznos információt nyújt az olvasóknak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

FuniversityAz új, 40 ezres példányszámban megjelenő magazin tartalmában és megjelenésében is fiatalos, lendületes. A lapban helyet kapnak az oktatással kapcsolatos naprakész hírek és hasznos információk, a fiatalokat érintő aktuális programok, ösztöndíj-lehetőségek, technikai újdonságok, valamint kulturális, sport-, utazási és divattippek. A kézzelfogható és hasznos információk mellett interjúk, ajánlók, játékok színesítik a magazint. Az A5-ös méretben megjelenő bemutatkozó lapszámban kiemelten fontos helyet kapnak a fesztiválok, a legfontosabb hazai fesztiválok mellett, mint a Sziget, a Balaton Sound vagy a VOLT, a nemzetközi zenei élet képviselői is megjelennek. A kiadvány stratégiai partnerei között megtalálhatók az ország legfontosabb felsőoktatási intézményei. A hallgatók aktív bevonása a tartalom előállításába a garancia arra, hogy első kézből származó, a célközönséget valóban foglalkoztató témákról olvashatnak majd a diákok. Az új magazin országos terjesztése biztosítja, hogy a FUNIVRESITY mindenkihez eljusson, a kiadvány megtalálható lesz a partneregyetemeken és főiskolákon, a hallgatók által leginkább látogatott szórakozó- és vendéglátóhelyeken, valamint egész nyáron a kiemelt zenei fesztiválokon.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 19.

Kiemelt_rektori

Napjainkban a nemzetköziesítés a felsőoktatási fokozatváltás központi eleme. Ez az átfogó program a Szegedi Tudományegyetem kapcsolatrendszerének erősítésére és nemzetközi láthatóságának növelésére fókuszál. Mi történt ezen a területen az elmúlt négy évben? Az SZTE kapu a világra? – kérdeztük az SZTE négy rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *