Bezár

SZTEhírek

Ingyenes tavaszi tréningek az SZTE Alma Mater szervezésében

Ingyenes tavaszi tréningek az SZTE Alma Mater szervezésében

2014. április 02.
2 perc

Az SZTE Alma Mater a TÁMOP 4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 pályázatnak köszönhetően tavasszal is szervez tréningeket az alumni szervezet tagjainak. Öregdiákok, egyetemi polgárok és egyetemi dolgozók vehetnek részt áprilisi tréningjeiken. A jelentkezés elindult, várják az érdeklődőket! A részvétel mindkét tréningen ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezés feltétele továbbá a kitöltött jelentkezési lap, valamint a csatolt önéletrajz, amit honlapjukon talál.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Időgazdálkodás tréning (április 11-12.)

 

Az időgazdálkodás tréning során az életcéljainktól a holnapi napig tartó utat járják végig. Az időgazdálkodás és a tudatos életvezetés szemléleti alapjainak elsajátításán túl az időgazdálkodási módszereket és jó gyakorlatokat ismerhetik meg a képzésre jelentkezők. A tréning fő témája a havi, heti, napi tervek készítése, önmenedzseléshez szükséges készségek fejlesztése lesz. Priorizálni, dönteni, fókuszálni, önkontrollt gyakorolni, a halogatást elkerülni, vagy az időrablókra nemet mondani. Kevesen vannak, akiknek a felsoroltak közül nincs olyan, amin erősíteni vagy változtatni szeretne. Őket várják, és azokat, akiknek nincs idejük egy időgazdálkodási tréningre eljönni!

Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ

2. emeleti közösségi tér

Tréner: Gulyás Péter

 

Konfliktuskezelés - kommunikációs tréning (április 25-26.)

 

Középpontban a család és munka élettereinek illesztési lehetőségei, kihívásai

 

Személyes szerepeink, történetünk meghatározó a munka világában történő önmegvalósítás mértékének és minőségének kialakításában − a közös gondolkodás és a csoportjátékok élményei mentén (újra) felfedezett erőforrásaink lehetőséget teremtenek a fejlődésre, a változásra. Konfliktusaink gyakran egyfajta „forgatókönyv” mentén zajlanak − a „végszavak” változása új utakat nyit az értékek és a megoldások keresésében. A műhelymunka során a „forgatókönyveink” átolvasása és a szükségleteink tudatosítása mellett motivációkat kereshetnek a résztvevők, amelyek támogatni képesek kitartásunkat a másokkal való együttműködésünkben. Szabadság és felelősségvállalás − ennek körüljárása segítséget jelenthet a határok felismerésében, és megtartásában − a hivatás és a privát élet területein egyaránt.

Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ

2. emeleti közösségi tér

Tréner: Dobai Edit

 

Jelentkezési feltételek:

· SZTE Alma Mater-tagság,

· kitöltött jelentkezési lap,

· önéletrajz.

Ha még nem SZTE Alma Mater-tag, regisztráljon itt!

 

FONTOS: A képzéseken való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! A tréningeket minden esetben többéves múlttal rendelkező szakemberek vezetik! A tréningre való jelentkezés nem biztosítja a részvételt. Túljelentkezés esetén a tréner szakmai szempontok alapján választja ki a résztvevőket.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek