SZTE Info

Kosárlabda: bravúrban reménykedik a Szedeák

Folytatja harcát a rájátszásba kerülésért a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata: Nikola Lazic tanítványai Körmenden vendégszerepelnek a középszakasz következő játéknapján.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A zsinórban aratott győzelmeknek köszönhetően még mindig reális eséllyel pályázik a rájátszásba kerülésre a Tisza-parti együttes, a hőn áhított cél eléréséhez azonban mindhárom hátralevő mérkőzését meg kell nyerniük a szegedi legényeknek. A célt rendkívül nehéz lesz megvalósítani, hiszen 2014. április 12-én első lépésként saját csarnokában kellene két vállra fektetniük a jó erőkből álló Körmendet. Hogy sikerül-e kicsikarni a nagyon fontos sikert, az szombat kora este kiderül.

 

Forrás: SZEGEDma.hu

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *