SZTE Info

Kosárlabda: kötelező sikerben reménykedik a Szedeák

A sereghajtó Nyíregyháza látogat a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapatához a középszakasz következő fordulójában 2014. április 9-én.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Sorozatban négy győzelem után itt lehet a következő begyűjtött skalp is a szegediek számára: ehhez „mindössze” a csont utolsó nyíregyházi gárdát kellene legyőzniük Nikola Lazic tanítványainak a szerda délután 18 órakor kezdődő összecsapáson. Jelen állás szerint,ha a Tisza-parti alakulat szeretne bekerülni a rájátszásba, akkor a hátralévő négy mérkőzését kivétel nélkül meg kell nyernie. Hogy sikerül-e hozni a kötelező házi feladatként előírt győzelmet, arra szerda este 8 óra körül fény derül.

 

Forrás: SZEGEDma.hu

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *