SZTE Info

Női vízilabda: jöhet a második felvonás

A 2014. április 9-én aratott magabiztos siker után csakis a győzelem lehet a célja a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabdacsapatának a Honvéd POLO elleni 2014. április 12-i idegenbeli mérkőzésen.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Major Levente lányai az idényben eddig háromszor találkoztak a Kőér utcai csapattal, s mindhárom mérkőzésüket különösebb gond nélkül meg is nyerték. Legutóbb ezen a héten, az OB I 5-8. helyééért zajló rájátszás első felvonásában. Hogy sikerül-e zsinórban negyedszer is legyőznie riválisát a Tisza-parti együttesnek, az szombaton 18 órai kezdettel kiderül.

 

Forrás: delmagyar.hu

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *