SZTE Info

Próbavizsga angolból

Ismét TOEIC próbavizsgát rendez angol nyelvből a Szegedi Tudományegyetem Idegennyelvi Kommunikációs Intézete.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2014. május 7-ig lehet jelentkezni a TOEIC próbavizsgára az SZTE az Idegennyelvi Kommunikációs Intézetben. A 2014. május 23-án 14 óra 30 perctől rendezett megmérettetésen az első modult, tehát a hallásértés és szövegértés részeket próbálhatja ki a vizsgázó. Ha az eredményt megfelelőnek találja, a teljes vizsgadíj befizetésével végleges TOEIC nyelvvizsga bizonyítványt szerezhet. A beszéd és írás vizsgarészeket 2014. június 20-án rendezik meg. A jelentkező a két modult sikeres letételével honosítható nyelvvizsga bizonyítványhoz juthat. A jelentkezés előtt azonban érdemes tanulmányozni az SZTE IKI www.lingo.u-szeged.hu honlapján az Examenee Book információit.

"Technikai" jó tanácsként hallottuk a vizsgáztatóktól, hogy a vizsgára ceruzát és radírt is vigyen magával ajelentkező.

A nyelvizsgára szóló meghívó és alapinformáció magyar nyelven itt elérhető:

A nyelvizsgára szóló meghívó és alapinformáció angol nyelven itt elérhető:

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *