SZTE Info

TTIK-s sportnapon mozoghatnak az egyetemisták

2014. április 24-én a Hattyas sori sportközpontban rendezi hagyományos éves sportnapját az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A rendezvény 9 órakor nyitja meg a kapuit. Az idei sportnap is rengeteg újdonsággal fog szolgálni a kilátogatóknak. Többek közt a labdarúgás, kosárlabda, röplabda versenyei EFOTT-hetijeggyel szolgálnak fődíjként. A különböző sportok kipróbálása után az ott szerzett kuponokat sörre, illetve TTIK sportnapos pólóra lehet beváltani.

A kipróbálható sportok közé tartozik a pingpong, a súlyemelés és a szokásos csocsó. Jelen lesznek még az amerikai focisok is. A résztvevők élőcsocsózhatnak, felidézhetik a gyerekkorukar légvárral, illetve a kalózlétrával. A hangulatról mint mindig Viktor Smith fog gondoskodni egész nap.

A megfelelő tápanyagbevitelért a bográcsverseny résztvevői a felelősök. Az idén újdonságnak számít a rodeóbika: vár mindenkit, aki az egyensúlyát tenné próbára. Aki pedig egy kis repülős-, űrhajóskiképzésre vágyik, tesztelheti a 3D-s hintát.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. június 04.

kiemelt_konyvhet

Több mint húsz, a szegedi egyetem munkatársai által jegyzett kiadvány ad alkalmat könyves beszélgetésre a 89. Ünnepi Könyvhét szegedi programjain. Az SZTE szervezésében 2018. június 5. és 11. között tudománynépszerűsítő programok és könyves utazások várják az érdeklődőket.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *