SZTE Info

TTIK-s sportnapon mozoghatnak az egyetemisták

2014. április 24-én a Hattyas sori sportközpontban rendezi hagyományos éves sportnapját az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A rendezvény 9 órakor nyitja meg a kapuit. Az idei sportnap is rengeteg újdonsággal fog szolgálni a kilátogatóknak. Többek közt a labdarúgás, kosárlabda, röplabda versenyei EFOTT-hetijeggyel szolgálnak fődíjként. A különböző sportok kipróbálása után az ott szerzett kuponokat sörre, illetve TTIK sportnapos pólóra lehet beváltani.

A kipróbálható sportok közé tartozik a pingpong, a súlyemelés és a szokásos csocsó. Jelen lesznek még az amerikai focisok is. A résztvevők élőcsocsózhatnak, felidézhetik a gyerekkorukar légvárral, illetve a kalózlétrával. A hangulatról mint mindig Viktor Smith fog gondoskodni egész nap.

A megfelelő tápanyagbevitelért a bográcsverseny résztvevői a felelősök. Az idén újdonságnak számít a rodeóbika: vár mindenkit, aki az egyensúlyát tenné próbára. Aki pedig egy kis repülős-, űrhajóskiképzésre vágyik, tesztelheti a 3D-s hintát.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 19.

Kiemelt_rektori

Napjainkban a nemzetköziesítés a felsőoktatási fokozatváltás központi eleme. Ez az átfogó program a Szegedi Tudományegyetem kapcsolatrendszerének erősítésére és nemzetközi láthatóságának növelésére fókuszál. Mi történt ezen a területen az elmúlt négy évben? Az SZTE kapu a világra? – kérdeztük az SZTE négy rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. szeptember 14.

tanevnyito_2018

A nemzeti hagyományok ápolásának jelentőségéről és az értelmiséggé válás összetettségéről is szó esett a hazai felsőoktatási intézmények 2018-2019. tanévét megnyitó, a Szegedi Tudományegyetemen rendezett ünnepségen. Az SZTE új rektora, a kormány két képviselője és Szeged polgármestere köszöntötte az elsőéves hallgatókat.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *