Bezár

Hírarchívum

XIII. Wellmann Nemzetközi Tudományos Konferencia a Mezőgazdasági Karon

XIII. Wellmann Nemzetközi Tudományos Konferencia a Mezőgazdasági Karon

2014. április 18.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara nemzetközi konferenciát szervez 2014. április 24-én Mezőgazdaság és vidékfejlesztés: Új kihívások 2014-től címmel. Az angol nyelvű konferencia főbb témái: mezőgazdaság, élelmiszeripar, erdészet és vadgazdálkodás, innováció, környezetvédelem, fenntarthatóság, agrárgazdaság, valamint a vidékfejlesztés és falusi turizmus.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara 2014. április 24-én rendezi meg a XIII. Wellmann Nemzetközi Tudományos Konferenciát a temesvári Bánát Agrártudományi és Állatorvosi Egyetem, valamint a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Területi Bizottság közreműködésével az SZTE Mezőgazdasági Karán (Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.)


A konferencia hivatalos nyelve az angol.


A szakmai rendezvényen számos kutatási területet érintenek, szó lesz a mezőgazdasági termelésről, az élelmiszeripar és az élelmiszer-biztonság kérdéseiről, az erdészetről és vadgazdálkodásról, a mezőgazdaságot érintő innovációs lehetőségekről, a környezetvédelemről, a fenntartható fejlődésről, az agrárgazdaságról, valamint a vidékfejlesztésről és falusi turizmusról.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek