Bezár

SZTEhírek

Hallgatói díjkiosztó gála

Hallgatói díjkiosztó gála

2014. december 02.
1 perc

Tehetségeket, hallgatói előadói versenyek nyerteseit díjaznak 2014. december 3-án a Szegedi Tudományegyetemen. Az így elismert hallgatókat a Szegedi Egyetemi Énekkar gálaműsora köszönti.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Tehetségpont részeként működő Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítvány különdíjait – illetve néhány egyéb, az SZTE hallgatóinak hirdetett előadói verseny helyezettjeinek járó elismerést – a Szegedi Tudományegyetem hallgatói díjkiosztó ünnepségén adják át. A 2014. december 3-án (szerdán) 18 órakor az SZTE Rektori Hivatal épülete (Szeged, Dugonics tér 13.) dísztermében kezdődő díjátadó gála idei díszvendége Vajda Júlia, a Szegedi Nemzeti Színház Liszt-díjas operaénekese, aki Szabó Gábor akadémikussal, az egyetem rektorával nyújtja át az elismeréseket.


Az SZTE Kulturális Iroda fölhívására előadóművészettel próbálkozó egyetemi hallgatók vetélkedésének sora zenei versennyel kezdődött 2014. november 26-án. Három kategóriában mérették meg magukat az indulók. Az SZTE hallgatóinak egyetemi vers- és prózamondó versenyét december 1-jén tartották. A legtehetségesebb előadóművész hallgatók is 2014. december 3-án 18 órakor vehetik az elismeréseket.


A Szegedi Tudományegyetem hallgatói díjkiosztó gáláján a Szegedi Egyetemi Énekkar ad műsort. A programra minden érdeklődőt várnak. A rendezvény meghívója itt elérhető.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek