Bezár

SZTEhírek

Jótékonysági műsor a szegedi gyermekszívek gyógyulásáért

Jótékonysági műsor a szegedi gyermekszívek gyógyulásáért

2014. december 05.
1 perc

„A bohóc a király” címmel a Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány javára jótékonysági műsort tartanak 2014. december 8-án 19 órától a szegedi Kisszínházban. Az alapítvány a szívbeteg gyerekek gyógyítást szolgáló eszközöket vásárolna az adományból.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„A bohóc a király” címmel jótékonysági estet szervez a Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány javára Magyarossy József, az előadóművészet különböző műfajaiban is sikeres szegedi ügyvéd és baráti köre.

A 2014. december 8-án (hétfőn) 19 órakor a szegedi Kisszínházban tartott estről Magyarossy József elmondta: „Dajka Margit, Charlie Chaplin, Márkus László, valamit Michael Legrande művészete adja az alapját műsorunknak. Emlékeztetünk arra, hogy a nevetés az erőszak és a diktatúra, de a betegség elleni fegyver is. Szeretnénk, ha a felnőttek is értenék a bohócot!”


A Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány javára szervezett műsorban föllép – többek között – Fekete Gizi színművész, László Boldizsár operaénekes, Tandi Flóra énekes. Belépőjegyet 5 ezer forintos áron lehet vásárolni.

A Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány kuratóriumi elnökétől, Katona Márta professzortól megtudtuk: eszközök vásárlására fordítják az összegyűjtött adományt.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek