Karácsonyi Kísérletek 2014: koncert kis és nagy diákoknak

Fénnyel és színekkel bemutatott kísérletek, felhőtlen szórakozás és játszva tanulás várja az érdeklődőket 2014. december 17-én az SZTE TTIK Budó Ágoston előadótermében a Karácsonyi kísérletek elnevezésű programon.

Szabó Gábor fizikus professzor, akadémikus, a Szegedi Tudományegyetem rektora, Szélpál Szilveszter fizikus, fizikatanár és operaénekes, továbbá Nagy Anett fizikatanár, Ignácz Ferenc fizikus és Árus Dávid vegyész mutatja be a fizika és a kémia csodáit, gondoskodik a jó hangulatról az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar karácsonyi kísérletek programján. A fénnyel és színekkel bemutatott kísérletek mellett művészeti élményre is számíthatnak az érdeklődők 2014. december 17-én (szerdán) 16 órakor az SZTE TTIK Budó Ágoston termében (Szeged, Dóm tér 9., I. emelet).

Az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Csongrád Megyei Csoportja, valamint az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar Fizikus és Kémiai Tanszékcsoportjai szép hagyományú rendezvénye a Karácsonyi kísérletek című, ünnepi hangulatú ismeretterjesztő program.

SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Nemeth MelittaNémeth Melitta – TTIK, földrajz

Korábban már elkezdtem egy szakot, viszont úgy hozta az élet, hogy azt abbahagytam. Ezután elkezdtem dolgozni, és a munkám során jöttem rá, hogy a turizmus és a földrajz az, ami igazán érdekel. Így újra nekifutottam a tanulásnak, és felvételiztem a TTIK-ra, földrajz szakra. Szakiránynak a turizmust választottam. Itt végre úgy érzem, hogy a helyemen vagyok. Pozitívum, hogy habár kevesen vagyunk ezen a specializáción mégis elindították, így sokkal több idő jut egy-egy emberre az órákon.






meszaros-adriannaMészáros Adrianna – GTK: kereskedelem és marketing

Vajdasági vagyok, azért is szeretem Szegedet, mert sok mindenben hasonlít Szabadkára. Ismerősöktől rengeteg jót hallottam már az egyetemről, amit most saját bőrömön is tapasztalok. A kar számos ösztöndíjjal támogatja a legtehetségesebb diákokat és lehetőséget biztosít a gyakorlatszerzésre is. Kedvencem a kari sportnap, mert itt nemcsak mozoghatok, de a csapatjátékok segítenek a beilleszkedésben is.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *