SZTE Info

Jelentkezz a leginnovatívabb nyári programra!

A European Innovation Academyt idén július 7-15. között rendezik meg Franciaországban, Nizzában.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A European Innovation Academy (EIA) nyári programjának célja, hogy a világ minden részéről meghívják a legtehetségesebb, legmotiváltabb, innovatív ötletekkel rendelkező egyetemi hallgatókat. Az eseményre alap-, mester- és doktori képzésben részt vevő hallgatók egyaránt jelentkezhetnek. Ötleteik sikeres megvalósításához a világ 60 neves professzora, mentorok és a legnagyobb nemzetközi cégek képviselői – mint például a Microsoft, a Samsung, a Google és az Amadeus szakemberei – nyújtanak útmutatást és segítséget. A program főként az IT-alkalmazásokkal összefüggő innovációs ötletekre és azok megvalósításának elősegítésére fókuszál. Nagy hangsúlyt fektet az egészségügy, az utazás, a multimédia és a videojátékok területén alkalmazott információs és kommunikációs technológiára. A háromhetes rendezvény során a résztvevők többek között megismerkedhetnek a mobil alkalmazások, az ügyfélfejlesztés, az innovációs menedzsment és a technológiai termékpozicionálás világával, valamint kipróbálhatják a legújabb technológiákat és eszközöket. Mindemellett a felejthetetlen közösségi programok keretében ellátogathatnak Monacóba és Cannes-ba is.

 

A program részletes felhívása itt olvasható.

 

Az érdeklődő hallgatók részvételi szándékukat a Nemzetközi Mobilitási Iroda vezetőjének, Balogné Molnár Gabriellának (gabriella.balog.molnar@rekt.szte.hu) e-mailen jelezhetik.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *