SZTE Info

Szedeák: fontos megmérettetés következik

Az utolsó helyezett Nyíregyháza otthonában győznie kell a szegedi férfi kosárlabdacsapatnak a 2014. január 11-i bajnokin.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Idei második mérkőzését is idegenben játssza a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata, amely jelenleg a hetedik helyen tanyázik a bajnoki tabellán. Bonifert Domonkos legényei az utolsó, otthon eddig még nyeretlen Nyíregyházához látogatnak. Remek alkalom kínálkozik tehát a javításra, hiszen a Szedeák a legutóbbi fordulóban kaotikus körülmények között szenvedett vereséget a második helyen álló Kecskemét gárdájától. Szombaton 18 órától kiderül, sikerül-e Csorvásiéknak javítaniuk.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *