Bezár

Hírarchívum

Nyári szünet a Szegedi Tudományegyetemen

Nyári szünet a Szegedi Tudományegyetemen

2014. július 22.
2 perc

Idén nyáron a szegedi egyetem épületeinek nagy része zárva tart 2014. augusztus 8-20. között. A szegedi klinikai és az egészségügyet szolgáló épületekben természetesen ebben az időszakban is folyamatos és zavartalan a betegellátás.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az energiatakarékosság minden évszakban fontos szempont a Szegedi Tudományegyetemen, amely a nemzetközi felmérések szerint a térség „legzöldebb egyeteme”. Így az egyetemnek elsősorban az oktatáshoz kötődő épületeiben – nem veszélyeztetve a betegellátást, és egyéb folyamatosan ellátandó funkciókat – a műszakilag megengedhető minimumra állítják az energiafelhasználást idén nyáron is. 2014. augusztus 8-20. között számos egyetemi oktatási és hivatali épület – így például a Rektori Hivatal, a József Attila Tanulmányi és Információs Központ, a Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság épülete és több kari központi épület– zárva tart. Az egyetemi alkalmazottak közül például az oktatásban, a könyvtárban, a rektori és dékáni hivatalokban dolgozók – a nyári szünet időszakában szabadságon tartózkodnak, kivéve az egészségügyben feladatot teljesítők csoportjait. A Szegedi Tudományegyetem érintett egységeiben a majdnem két hetes nyári szünetet követő első munkanap: 2014. augusztus 21. (csütörtök).

 

A szegedi egyetem többi épületéhez hasonlóan a Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg Könyvtár is bezár, s legközelebb 2014. augusztus 25-én 9 órakor nyit ki újra. A bibliotéka nyári szolgáltatásaival kapcsolatos tudnivalók itt olvashatók.


Az egyetem Honvéd téri egységei – így az Universitas Szeged Kft, az SZTE Alma Mater, az SZTE Tehetségpont, az SZTE Karrier Iroda, a Szegedi Egyetemi Kiadó és MédiaCentrum, az Életvezetési és Tanácsadó Központ, valamint az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet – az alábbi nyári nyitva tartási rend szerint működnek. 2014. augusztus 09-20. között részlegesen tart zárva az épület.


Korábban írtuk:

Változik a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ működési rendje

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek