SZTE Info

Fiatal tenorok a Zeneművészeti Karon

Három fiatal, tehetséges tenor, a METEnORS (Doszpod Kristóf Márk, Gulyásik Attila és Földvári István) előadásában operaáriák és nápolyi dalok csendülnek fel 2014. június 25-én 19 órakor az SZTE ZMK Fricsay Ferenc hangversenyteremben.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Műsoron: Tosti: Ideale, Lehár Ferenc: A mosoly országa, Vágyom egy nő után és Giuseppe Verdi: Rigoletto, Kesztyűária. Az esten számos nápolyi dal is felcsendül; Vieni sul mar, Marechiare, Santa Lucia, Leoncavallo: Mattinata, Händel: Ombra mai fu, Giacomo Puccini-Manon Lescaut: Donna non vidi mai, Vincenzo Bellini:Vaga luna che inargenti, Maria Mari, Tiritomba, O sole mio, Time to say goodbye és Funiculi Funicula.
Zongorán közreműködik: Csikós-Szelezsán Beáta.
Belépőjegy: 300 forint


SZTEinfo


METEnORS

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 19.

Kiemelt_rektori

Napjainkban a nemzetköziesítés a felsőoktatási fokozatváltás központi eleme. Ez az átfogó program a Szegedi Tudományegyetem kapcsolatrendszerének erősítésére és nemzetközi láthatóságának növelésére fókuszál. Mi történt ezen a területen az elmúlt négy évben? Az SZTE kapu a világra? – kérdeztük az SZTE négy rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *