SZTE Info

Magyar_Biologus_Tarsasag

Az agykérgi gátlás szélsőségeiről az MBT nyilvános programján

Az agykérgi gátlás szélsőségei címmel Tamás Gábor akadémikus, az SZTE Széchenyi Díjat nyert professzora tart előadást a Magyar Biológiai Társaság (MBT) szegedi csoportjának nyilvános ülésén.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Magyar Biológiai Társaság (MBT) Szegedi Csoportja 2014. május 8-án (csütörtökön) 16 órától új helyszínen, az úgynevezett Tudáskapuban, vagyis a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar főépületében (Szeged, Boldogasszony sgt. 6.) második emeleti nagyelőadójában tartja 441. ülését.

Az MBT Szegedi Csoportjának nyilvános programján Tamás Gábor akadémikus, az SZTE Élettani, Szervezettani és Idegtudományi Tanszékének Széchenyi Díjas professzora tart előadást. A választott témája: „Az agykérgi gátlás szélsőségei”.

A szervezők örömmel várnak minden kedves érdeklődőt.

 

Tamás Gábor akadémikus életpályájáról itt olvashat:

 

További információ a 2014. május 8-i programról:


http://tudaskapu.hu/

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *