Bezár

SZTEhírek

Családbarát munkahely a Szegedi Tudományegyetem

Családbarát munkahely a Szegedi Tudományegyetem

2014. május 29.
1 perc

Családbarát munkahely díjat kapott a Szegedi Tudományegyetem. A 4 kategóriában meghirdetett díjra rekordmennyiségű pályázat érkezett: háromszáznál több önkormányzat, közintézmény és más munkaadó jelentkezett, közülük a négy különdíjazotton kívül további 39-en kapták meg az elismerést: egy, az intézményre kihelyezhető plakettet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem mellett a Debreceni Egyetem és a Márianosztrai Fegyház és Börtön is elnyerte a Családbarát munkahely díjat. A költségvetési szervek kategóriájában a XVI. kerületi önkormányzat vihette haza a különdíjat az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális és családügyért felelős államtitkárságától.

 

A díjátadón Soltész Miklós államtitkár elmondta, a szemléletváltozásnak köszönhetően évről évre egyre több munkaadó támogatja a családokat, alakít ki családbarát környezetet. Fülöp Attila család- és esélyteremtési politikáért felelős helyettes államtitkár közölte: a családbarát szemlélet kialakítása a munkahelyeken nem pénz vagy más anyagiak, hanem elsősorban vezetői döntés kérdése. Szavai szerint a családbarát környezet jó a munkavállalónak, mert több időt tölthet a családjával, ugyanakkor jó a munkáltatónak is, mert dolgozója nagyobb odaadással végzi a munkáját.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek