SZTE Info

A Davis-kupa Zöld Családi és Sport Napján az SZTE

A Szegedi Tudományegyetem is részt vesz 2014. május 10-én a Magyar Tenisz Szövetség által rendezett szegedi Davis-kupa-forduló kapcsolódó programján, a Zöld Családi és Sport Napon.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A férfi tenisz Davis Kupa euro-afrikai zóna III-as csoportjának szegedi salakpályás tornáján Magyarország legjobbjai eddig veretlenül menetelnek, és 2014. május 10-én 11 órától Grúzia ellen mérkőznek az osztályozón, ahol a tét az euro-afrikai zóna II-es csoportjába kerülés.

 

A rájátszás napján a szervezők érdekes és izgalmas programokkal várnak mindenkit az újszegedi Gellért Szabadidőközpontba! „Míg apa szurkol a magyar fiúknak, addig anya válogathat a biopiacon fellelhető portékék közül, a gyermek pedig ugrálóvárazhat, kipróbálhatja a miniteniszt, vagy akár játékos vetélkedőn vehet részt” – ajánlják az eseményt. Lesz továbbá strandtenisz, touch tennis és cardio tenisz is. Az eszközöket a Magyar Tenisz Szövetség biztosítja. A rendezvényen a környezettudatosság jegyében mutatkozik be, állít ki a Szegedi Tudományegyetem és öregdiák-szervezete, az SZTE Alma Mater is. A családi nap eseményeire a belépés ingyenes.

 

Bővebb információ az alábbi oldalon található.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *