Bezár

Hírarchívum

Minőségfejlesztési műhelymunka az SZTE-n

Minőségfejlesztési műhelymunka az SZTE-n

2014. május 13.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetemen kezdődik a Campus Hungary program és a Tempus Közalapítvány „Minőségfejlesztés a felsőoktatásban az ECTS kreditrendszer alkalmazásán keresztül” című rendezvénysorozata 2014. május 15-én 9 órakor a Rektori Hivatal épületében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Campus Hungary és a Tempus Közalapítvány országos rendezvénysorozatának első állomása a Szegedi Tudományegyetem, ahol 2014. május 15-én „Minőségfejlesztés a felsőoktatásban az ECTS kreditrendszer alkalmazásán keresztül” címmel intézményi műhelymunka kezdődik. A Rektori Hivatal épületének második emeleti termében 9 órakor Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora nyitja meg a rendezvényt, köszönti a résztvevőket.

A műhelymunka célja, hogy az ECTS kreditrendszer intézményi alkalmazásában kulcsszerepet betöltő résztvevők minőségben és mennyiségben is elegendő információhoz és tudáshoz jussanak, továbbá hogy a kreditrendszer tudatosabb és szakmai következményeit is tekintetbe vevő alkalmazásával hozzájáruljanak a felsőoktatási intézmény – elsősorban a nemzetköziesítés terén ható – minőségfejlesztéséhez.

A műhelymunka részletes programja itt elérhető.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek