Bezár

Hírarchívum

Állásbörze munkaidő után is – „Alumni óra” volt SZTE-seknek

Állásbörze munkaidő után is – „Alumni óra” volt SZTE-seknek

2014. március 25.
1 perc

A XIX. SZTE Tavaszi Állásbörze idei újdonsága a kifejezetten a volt SZTE-s hallgatóknak szóló „Alumni óra”. 2014. március 26-án a szegedi alma mater egykori diákjai délután 17-től 18 óráig találkozhatnak a kifejezetten őket célzó cégek képviselőivel a TIK Kiállítási terében, ahol papírstandoknál idézik fel a korábbi regionális állásbörzék hangulatát.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Alma Mater és az SZTE Karrier Iroda 2014. március 26-án 17 órára újra felállítja újrahasznosított papírstandjait a TIK Kiállítási terében, kifejezetten a volt SZTE-sek számára. A nekik szóló „Alumni órában” a helyi, a régióbeli és az ország különböző pontjairól érkező cégek a munkatapasztalattal rendelkező SZTE-s öregdiákokra specializálódnak, őket várják állásajánlataikkal és munkatársaikkal, akik fogadják kérdéseiket, önéletrajzaikat, tájékoztatják őket az aktuális lehetőségekről, a szervezet működéséről.

 

Az alább felsorolt cégek mellett természetesen az SZTE Alma Mater és az SZTE Karrier Iroda is standdal készül az alumnik számára, ahol a konkrét kérdések megválaszolása mellett az öregdiákokat érintő munkaerő-piaci szolgáltatásokat ismertetik.

 

Az „Alumni órán” megjelenő cégek: IB Controll Kft., Trenkwalder Kft., GE Healthcare, Aegon Magyarország Zrt., Ikron Fejlesztő és Szolgáltató Kft., Contitech Rubber Industrial Kft., ELI, OTP Pénzügyi Pont Kft., Corvuso Estate Agency.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek