Bezár

Hírarchívum

Fulbright_FOK-kezdo

Fulbright-ösztöndíjak az Egyesült Államokba

Fulbright-ösztöndíjak az Egyesült Államokba

2014. március 19.
1 perc

A Magyar Fulbright Bizottság 2014-ben is meghirdeti az Egyesült Államokba szóló tanulmányi, oktatói és kutatói ösztöndíjakat. A Szegedi Tudományegyetemen ismertető előadását tartanak a Fulbright-programról és a pályázási folyamatról.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Magyar Fulbright Bizottság ügyvezető igazgatója, Jókay Károly 2014. március 26-án, szerdán 11 órakor rövid, magyar nyelvű tájékoztató előadást tart a Fulbright-programról és a pályázati feltételekről az SZTE Rektori Hivatal földszint 5. számú teremben. A tájékoztatót Pál József, az SZTE nemzetközi és közkapcsolati rektorhelyettese nyitja meg. Várhatóan Szegedre látogat az amerikai Fulbright-ösztöndíjasokon kívül az Egyesült Államok magyarországi nagykövetségének képviseletében Karyn A. Posner-Mullen közkapcsolati tanácsos és Dimitri Tarakhovsky kulturális attasé.

A 2015/2016-os tanévre szóló ösztöndíjra azok a magyar állampolgárok pályázhatnak, akik felsőfokú végzettséggel, valamint megfelelő szintű angol nyelvtudással rendelkeznek, és az Egyesült Államokban szeretnének továbbtanulni, oktatni vagy kutatni. Pályázni bármely tudományterületen és művészeti ágban lehet. Kiemelt figyelmet kapnak az Egyesült Államokra vonatkozó ismeretek és a magyarországi gazdasági, társadalmi fejlesztési törekvésekkel összhangban lévő területek.


Szegedi_plakat_2014kisplakat_Szeged_2014

 

További információ: http://www.fulbright.hu/

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek