Bezár

Hírarchívum

Hasznos tanácsokkal vár az Álláskeresésre Felkészítő Napok

Hasznos tanácsokkal vár az Álláskeresésre Felkészítő Napok

2014. március 11.
1 perc

Az SZTE Tavaszi Állásbörzéhez kapcsolódva immár hagyományosan megrendezik a Gyakornoki és Álláskeresésre Felkészítő Napokat 2014. március 21-25. között. A szervezők praktikus tanácsokkal, hasznos előadásokkal, izgalmas gyakorlatokkal várják az egyetemistákat a József Attila Tanulmányi és Információs Központba.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Személyre szabott tanácsadással, karriertervezési tanácsokkal és frappáns önéletrajz-írási tippekkel várják az érdeklődőket 2014. március 21-én, pénteken 10 órától a TIK-be. Az SZTE Karrier Iroda szervezésében március 24-én és 25-én ismét hasznos előadásokat hallgathatnak a szegedi egyetemisták. A rendezvény második napján szó esik többek között arról, hogy a pályakezdők mire figyeljenek oda az önéletrajz és a motivációs levél írásakor, a hallgatók álláskeresési technikákkal ismerkedhetnek meg, élménybeszámolókat hallhatnak az AIESEC, DAAD Ösztöndíj, Erasmus, EVS, Camp Leaders programokról. Szemlélőként részt vehetnek egy próbainterjún, megfigyelve az interjúztató kérdéseit és a pályázó válaszait, közös montázst készíthetnek, amely kifejezhetik, mit jelent számukra a siker, az önmegvalósítás, valamint praktikus tanácsokat kapnak, hogy jelenjenek meg és kommunikáljanak egy állásinterjún.

A programok a március 26-i állásbörzét is előkészítik, ahol az egyetemisták a frissen szerzett ismereteiket, készségeiket a gyakorlatban is próbára tehetik a kiállító cégek standjainál. A programsorozat zárásaként a börze napján is további érdekes kísérőprogramokon vehetnek részt a hallgatók, látogatók. A résztvevők előadást hallhatnak az önmarketingről, a coachingról, a vállalkozói létről és az önkéntesség pozitívumairól.

A programokra előzetesen jelentkezni kell!

További információ és a jelentkezési lap elérhető az SZTE Karrier Iroda honlapján.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek