SZTE Info

Kosárlabda: Nyíregyházára utazik a Szedeák

A sereghajtó Nyíregyháza otthonában vendégszerepel 2014. március 14-én a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata a középszakasz következő játéknapján.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Nikola Lazic tanítványai a Jászberény felett aratott hazai győzelem után önbizalommal telve várják az újabb megmérettetést. Az utolsó helyezett nyírségiek ellen kimondva kimondatlanul is a szegediek az esélyesek. A rájátszást jelentő nyolcadik helyért folyó küzdelem továbbra is rendkívül kiélezett, így minden megszerzett pontnak óriási jelentősége lehet a végelszámolásnál. A nagy téttel bíró találkozó 17 órakor kezdődik a nyíregyházi sportcsarnokban.

 

Forrás: SZEGEDma.hu

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *