SZTE Info

Kosárlabda: Nyíregyházára utazik a Szedeák

A sereghajtó Nyíregyháza otthonában vendégszerepel 2014. március 14-én a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata a középszakasz következő játéknapján.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Nikola Lazic tanítványai a Jászberény felett aratott hazai győzelem után önbizalommal telve várják az újabb megmérettetést. Az utolsó helyezett nyírségiek ellen kimondva kimondatlanul is a szegediek az esélyesek. A rájátszást jelentő nyolcadik helyért folyó küzdelem továbbra is rendkívül kiélezett, így minden megszerzett pontnak óriási jelentősége lehet a végelszámolásnál. A nagy téttel bíró találkozó 17 órakor kezdődik a nyíregyházi sportcsarnokban.

 

Forrás: SZEGEDma.hu

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2019. március 20.

IMG_5825

Több mint 700 szerző 1700 könyve jelent meg eddig a József Attila Tudományos Egyetemi Kiadó és Nyomda (JATEPress) gondozásában. A kezdetben ofszet, ma már digitális nyomdagépen 1991 óta készülnek az SZTE oktatóinak, kutatóinak főként tudományos témájú kötetei, hiszen a kiadó egyik legfontosabb célja, hogy publikálási lehetőséget nyújtson az egyetem munkatársainak. Szőnyi Etelka főszerkesztővel beszélgettünk.

SZTEtelevízió

2018. szeptember 14.

tanevnyito_2018

A nemzeti hagyományok ápolásának jelentőségéről és az értelmiséggé válás összetettségéről is szó esett a hazai felsőoktatási intézmények 2018-2019. tanévét megnyitó, a Szegedi Tudományegyetemen rendezett ünnepségen. Az SZTE új rektora, a kormány két képviselője és Szeged polgármestere köszöntötte az elsőéves hallgatókat.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *