Bezár

Hírarchívum

nyilt_nap_kiemelt

Fókuszban a továbbtanulás – nyílt nap és Média Túra az SZTE-n

Fókuszban a továbbtanulás – nyílt nap és Média Túra az SZTE-n

2014. november 05.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem 2014. november 27-én „Nyiss ajtót a jövődre” mottóval nyílt napra várja a felvételizést tervezőket az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A nyílt nap alternatív programjaként Média Túrát szervez az SZTE Média Centrum.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem hazánk egyik meghatározó intézményeként szeretné segíteni a továbbtanulás előtt álló diákokat és tanáraikat a felvételit, a továbbtanulást érintő fontos információk begyűjtésében. Az egyetem 12 kara több mint 200 szakon kínál lehetőséget a továbbtanulásra nappali, levelező és távoktatás tagozaton. A 2014. november 27-i hagyományos központi nyílt nap képzési kiállításán a leendő hallgatók közvetlenül a karok képviselőinek tehetik fel kérdéseiket, valamint három helyszínen óránként kari tájékoztató előadásokon ismerhetik meg mélyebben a szegedi universitas képzési kínálatát. A szegedi egyetem képzéseit is bemutató nyílt napon a felvi.hu munkatársa összevont felvételi előadáson tájékoztatja a résztvevőket a felvételi eljárás során felmerülő legfontosabb kérdésekről, friss információkkal segíti a diákokat a továbbtanulásról szóló döntés meghozatalában.

 

Program

 

Kezdés

Kongresszusi Terem

Nagyelőadó

Alagsor

9.00

Juhász Gyula Pedagógusképző Kar

Általános Orvostudományi Kar

Mérnöki Kar

10.00

Természettudományi és Informatikai Kar

Zeneművészeti Kar

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

11.00

Állam-és Jogtudományi Kar

Fogorvostudományi Kar

Mezőgazdasági Kar

12.00

Bölcsészettudományi Kar

Gyógyszerésztudományi Kar

Gazdaságtudományi Kar

13.00

SZTE Tájékoztató (Oktatási Hivatal)

 

 

 

A részvételi szándékot a www.u-szeged.hu/nyiltnap oldalon regisztráció segítségével előre kell jelezni. Az SZTE hagyományos nyílt napjáról további információ itt olvasható. Az SZTE felvételizőknek szóló honlapja itt.

 

Az SZTE központi nyílt napjával párhuzamosan, november 27-én Média Túrával várja a diákújságírókat és a média iránt érdeklődő középiskolásokat az SZTE Média Centrum.A túrán részt vevő diákok, diákújságírók ellátogathatnak néhány különleges egyetemi helyszínre, hogy betekintést nyerhessenek az SZTE egyes részlegei és az egyetemi polgárok életébe. Megismerhetik az egyetemi sajtó működését is, segítséget kapnak ahhoz, hogy az SZTE Nyílt Napon és az SZTE Média Túrán gyűjtött élményeiket feldolgozhassák az iskolai médiájuk számára, diáktársaik tájékoztatására. A legaktívabb diákokat és a legjobb alkotásokat az SZTE Média Centrum díjazza.

SZTE Média Túrán való részvétel regisztrációhoz kötött. A diákok részvételi szándékukat 2014. november 19-ig a szem@rekt.szte.hu e-mail címen jelezzék.


A Média Túra teljes felhívása itt olvasható: Média Túra.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek