Bezár

Hírarchívum

aventics_pneumobil_kiemelt

Lájkokkal is segíthető az SZTE Mérnöki Kar pneumobil csapata

Lájkokkal is segíthető az SZTE Mérnöki Kar pneumobil csapata

2014. november 05.
2 perc

Az SZTE Mérnöki Kar egyik pneumobil csapata, a Pepp-Air Pneumobil Team részt vesz a 2014. november 5-7. közötti Techtogether versenyen. Regisztrációval és likeokkal is támogatható az SZTE MK csapata, hogy minél több díjat nyerhessen el.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar egyik járműépítő csapata is részt vesz az Automotive Hungary vetélkedőben 2014. november 5-e és 8-a között. Ott 6 felsőoktatási intézmény 18 csapata méri össze tudását

 

SZTE színekben a Pepp-Air Pneumobil Team


Az SZTE Mérnöki Kar egyik pneumobilcsapata, a Pepp-Air Pneumobil Team vesz részt a 2014. november 5-7. között a Hungexpón megrendezendő Automotive szakkiállításon, ahol a Techtogether nevű versenyen is megméretkezik.

A Szegedi Tudományegyetem 2009 óta vesz részt a sűrített levegővel hajtott járművek versenyén. A hallgatók által tervezett, gyártott és vezetett pneumobilok közt a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara több nagy múltú csapatot is magáénak mondhat. Az ifjú titánnak számító Pepp-Air legutóbb a kecskeméti Aventics Pneumobil Gálafutamról bronzéremmel térhetett haza.

A komoly szakmai kihívást jelentő Hungexpo versenyre a 10 főre bővült csapat nagy erőkkel készül. Ám az SZTE hallgatóinak támogatására is számítanak, ugyanis a szervezők a szurkolók bevonására két részből álló népszerűsítési versenyt írtak ki.

 


Rendezvénylátogató


A játék lényege, hogy a csapatok a Techtogether rendezvény helyszínére a hallgatótársaikat és oktatóikat meghívhatják, akik az alábbi linken regisztrálhatnak díjmentes belépőért. Itt megjelölik az általuk támogatott csapatot, és az e-mail címükre kapott meghívóval az Automotive Hungary kiállításra (2014. november 5., 10 óra – 2014. november 7., 12 óra) való belépéskor tekintendők rendezvénylátogatónak. Az első nap látogatói kétszeres szorzóval számítanak. A nem budapesti intézmények csapataihoz regisztrálókat 1,65-szörösen számítják be. A legtöbb rendezvénylátogatót felvonultató csapat 200 000 forintot kap.

 


Facebook-lájk


A második népszerűségi kategória a Facebook-lájk-verseny, ahol az Autopro Facebook-oldalára posztolt csapatokról szóló cikkekre adott lájkok számát mérik 2014. november 7-én 12 óráig. Az akkori állás szerint legtöbb lájkot elért csapat 100 000 forint támogatásban részesül.

Az SZTE Mérnöki Kar buszt indított 2014. november 5-én a kiállításra a szurkolóknak, akik az e-jegy birtokában a mernokhirnok@gmail.com címen jelentkezhetnek a busz befogadóképességéig.

SZTEinfo

 

Korábban írtuk:

Segítsd te is az SZTE Mérnöki Kar pneumobil csapatát!

Az SZTE Mérnöki Kar sikeres a sűrített levegővel hajtott járművek gálafutamán
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek