SZTE Info

Megjelent a Campus Hungary Program új ösztöndíj felhívása

A Balassi Intézet 2014. október 1-én hirdette meg hetedik alkalommal az Európai Unió támogatásával megvalósuló Campus Hungary Program ösztöndíjait. A pályázatok beadási határideje: 2014. október 27.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az úgynevezett magyarországi konvergencia régiók (vagyis: Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl és Dél-Dunántúl) felsőoktatási intézményeinek hallgatói és munkatársai pályázhatnak a Campus Hungary Programra. A hetedik alkalommal meghirdetett pályázati felhívás elérhető az SZTE Nemzetközi Mobilitási Iroda honlapján is: - tudtuk meg az iroda vezetőjétől, Balogné Molnár Gabriellától Erasmus+ és Campus Hungary intézményi programkoordinátortól.

 

Pályázni az összes ösztöndíjtípusra lehet, vagyis a magyarországi felsőoktatási intézmények hallgatói rövid tanulmányútra (1-28 nap), csoportos tanulmányútra (1-28 nap), szakmai gyakorlatra (4-21 hét), míg a felsőoktatási munkatársak rövid tanulmányútra (1-28 nap) vagy hosszú tanulmányútra (29-181 nap) pályázhatnak.

 

A Campus Hungary Ösztöndíj Program támogatásával el lehet jutni bármely olyan külföldi intézménybe (akkreditált felsőoktatási intézmény, kutatóintézet, múzeum, levéltár stb.), melyet a küldő intézmény jóváhagyott. Érdemes kihasználni a Szegedi Tudományegyetem már meglévő együttműködési megállapodásait.

 

Az Online Pályázati Rendszer 2014. október 01-jén nyílt meg.

 

A pályázatok beadási határideje 2014. október 27. (12:00).

 

A megvalósítási időszak: 2015. január 01. – 2015. június 30.

 

A szükséges formanyomtatványok már elérhetőek a Campus Hungary weboldalán.

 

Az SZTE hallgatói és munkatársai pályázatukhoz segítséget kapnak az SZTE Nemzetközi Mobilitási Irodája munkatársaitól is.

 

 

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *