Bezár

Hírarchívum

OEM_2014_kiemelt

Mennyire elégedettek az SZTE polgárai az egyetemi könyvtárral?

Mennyire elégedettek az SZTE polgárai az egyetemi könyvtárral?

2014. október 18.
1 perc

Az SZTE Klebelsberg Könyvtár 2011-ben megkezdett minőségfejlesztési tevékenységének részeként évente végez olvasói elégedettségmérési vizsgálatokat. Az idei felmérés 2014. október 13. és 26. között érhető el, melyben az egyetemi bibliotéka minden szolgáltatására kiterjedő online kérdőívet tölthetnek ki a felhasználók.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A korábbi évekhez hasonlóan 2014-ben is olvasói elégedettségmérést végeznek az SZTE Klebelsberg Könyvtárban. A kérdőív kitöltésével a válaszadók elmondhatják többek között, hogy mit gondolnak a könyvtárhasználatról, a bibliotéka állományáról és szolgáltatásairól, mennyire tartják segítőkésznek a könyvtár munkatársait vagy mi a véleményük a könyvtár PR-tevékenységéről.


A kérdőív kitöltésére elektronikus úton van lehetőség 2014. október 13. és 26. között. A könyvtár 1. és 3. emeleti PC kabinetjeiben és az olvasótermi internetes gépeken két héten át megjelenik egy felugró ablak, mely tartalmazza a felhívást, az URL-t és a felmérés időtartamát. A kérdőív természetesen otthonról is kitölthető az alábbi címről, és mindössze pár percet vesz igénybe, de roppant hasznos visszajelzést ad a bibliotéka munkatársainak.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek