Bezár

Hírarchívum

A Polgári Igazságszolgáltatás Európai Napja: Nyílt nap a Szegedi Ítélőtáblán

A Polgári Igazságszolgáltatás Európai Napja: Nyílt nap a Szegedi Ítélőtáblán

2014. október 21.
1 perc

A Dél-Alföld ítélkezési központját minden érdeklődő megtekintheti a Polgári Igazságszolgáltatás Napja alkalmából 2014. október 22-én.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Két, egymáshoz kapcsolódó rendezvényt is tart a Szegedi Ítélőtábla a Szeged, Sóhordó utca 5. szám alatti székházában 2014. október 22-én (szerdán) a Polgári Igazságszolgáltatás Európai napja alkalmából.


Dr. Hámori Attila, az ítélőtábla elnökhelyettese a Szegedi Ítélőtábla történetéről beszél a látogatóknak 2014. október 22-én délután 3 órakor. Az előadás a közeljövőben megjelenő, a Szegedi Ítélőtábla múltjával foglalkozó intézménytörténeti kötet vázlatos bemutatója lesz. Ezt követően dr. Harangozó Attila, a Szegedi Ítélőtábla elnöke nyílt nap keretében bemutatja az ítélőtábla épületét. Ekkor lehetőség nyílik az érdeklődőknek bejutni az épület azon részeibe is, amely a nagyközönség számára más alkalommal nem látogatható. Mindkét program egyben a „Nyitott bíróságok” programhoz is kapcsolódik, mivel azt a középiskolások számára is meghirdeti a Szegedi Ítélőtábla.


A nyílt napra minden érdeklődőt szeretettel vár a Szegedi Ítélőtábla vezetése. Arra kérik azokat, akik szeretnének élni a lehetőséggel, hogy 2014. október 22-én (szerdán) 14:45 óráig jelentkezzenek a Szegedi Ítélőtábla portáján.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek