Bezár

SZTEhírek

C++ programozóverseny – a fődíj egy amerikai utazás

C++ programozóverseny – a fődíj egy amerikai utazás

2014. október 20.
2 perc

Tapasztalt szakemberek és informatikushallgatók is jelentkezhetnek az idei NNG-s programozóversenyre, amit harmadszor rendez meg a főváros után Szegeden is irodát nyitó cég. A globális navigációs szoftvereket fejlesztő NNG Kft. országos C++ programozó versenyének fődíja utazás a világ legnagyobb számítógépes- és videójáték konferenciájára, a Los Angeles-i E3 Expóra.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Idén több mint 300 résztvevőre számítanak az NNG Kft. országos C++ programozóversenyén. A C++ Grand Prix-re a www.programozoverseny.hu honlapcímen lehet jelentkezni 2014. október 28-ig. A globális navigációs szoftvereket fejlesztő NNG Kft. harmadszor rendezi meg országos C++ programozó versenyét, amelyre informatikushallgatók és tapasztalt szakemberek jelentkezését is várják.

Balogh Péter, az NNG vezérigazgatója úgy véli: „A verseny lehetőséget teremt arra, hogy a legkiválóbbak szakmai rátermettségüket bizonyítsák. Célunk, hogy megismerjük azokat, akikkel később együtt írhatjuk az iparág sikertörténetét.”

A C++ Grand Prix by NNG versenyre háromfős csapatok jelentkezhetnek 2014. október 28-ig: diákok és a szakmában dolgozók egyaránt. Mivel a feladatsort az NNG fejlesztő kollégái úgy állítják össze, hogy az főleg a problémamegoldó készséget és a programozói gondolkodást tesztelje, a diákok és a szakemberek egy mezőnyben küzdenek majd. A tavalyi verseny győztese is egy diákokból álló csapat lett, akik közel 100 másik csapatot utasítottak maguk mögé, köztük tapasztalt szakembereket is.

A programozóverseny online selejtezővel indul a nevezési időszak lezárását követően. Ennek eredményes teljesítése után az NNG szakmai zsűrije választja ki azt a legjobb tíz csapatot, amely az élő döntőben száll versenybe az első helyért. A nyertes csapat jutalma egy utazás Los Angelesbe az E3 Expóra, a világ legnagyobb számítógépes- és videójáték konferenciájára 2015 júniusában.

A második helyezett csapat minden tagja az elsők között lehet boldog tulajdonosa egy-egy Apple Watchnak, a harmadik helyezettek pedig egy-egy Hermann Miller Celle széket vihetnek haza. Idén két különdíjért is folyik a küzdelem, melyek nyertesei kilátogathatnak a következő Forma-1 Magyar Nagydíjra a Red Bull jóvoltából, valamint megnyerhetik az NNG szegedi fejlesztőközpontjának meglepetésajándékát.



SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek