Bezár

Hírarchívum

Ösztöndíjas börzét rendeznek az SZTE-n

Ösztöndíjas börzét rendeznek az SZTE-n

2014. szeptember 15.
1 perc

Az SZTE Nemzetközi Mobilitási Iroda a Tempus Közalapítvánnyal társszervezésben és a Campus Hungary program támogatásával Ösztöndíjas Börzét rendez 2014. szeptember 24-én a Rektori Hivatal átriumában. A programon a résztvevők a külföldi ösztöndíj-lehetőségekről tájékozódhatnak, interkulturális hallgatói tréningeken és angol nyelvi készségek felmérésén vehetnek részt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A szeptember 24-i börzén az érdeklődőket 10 óra 30 perckor az SZTE központi épületében (Szeged, Dugonics tér 13.) Pál József, az SZTE nemzetközi és közkapcsolati rektorhelyettese köszönti, majd Beck László Campus Hungary ösztöndíjreferens ismerteti a Campus Hungary ösztöndíjprogramot, és válaszol a programmal kapcsolatos kérdésekre. A Tempus Közalapítvány hallgatók számára nyújtott szolgáltatásairól Nagy Viktória, a Tempus Közalapítvány ügyfélszolgálati munkatárs tart rövid ismertetőt. A délelőtti programon bemutatkozik az SZTE Karrier Iroda és a Konfuciusz Intézet is.

A délután folyamán egészen 14 óráig tartanak a programok. Többek között korábbi ösztöndíjasok élménybeszámolóit hallgathatják meg az érdeklődők, illetve az érintett szervezetek információs pultjánál (Campus Hungary, Balassi Intézet, Tempus Közalapítvány, SZTE Nemzetközi Mobilitási Iroda, SZTE EHÖK Külügyi Bizottság, ERASMUS Student Network Szeged, Europe Direct Szeged, SZTE Életvezetési Tanácsadó Központ) konzultációra is lehetősége lesz. A nap folyamán a hallgatók külföldi tanulmányútra való felkészülését ingyenes interkulturális tréning és az angol nyelvi készség felmérés segíti.

 

A részletes program itt letölthető:

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek