Bezár

Hírarchívum

jugyu_napok_kiemelt_nagy

SZTEtv Híradó: JUGYU napok a sport jegyében

SZTEtv Híradó: JUGYU napok a sport jegyében

2015. április 16.
1 perc

A XIX. Juhász Gyula Napok népszerű a szegedi egyetemisták körében. A 3 napon át tartó program csúcspontja a sportos program és a záró buli.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A nyárias időjárás kedvezett a JUGYU Napok 2015. április 16-án megrendezett Sportnapja résztvevőinek. A jó időnek köszönhetően a bográcsozást sem ronthatta el semmi. A vetélkedők mellett a Hattyas sorra látogatók különböző workshopokon és előadásokon vettek részt. Népszerű volt például az SZTE EHÖK SE Cheerleaders bemutatója, de a honvédségi kiállítás is.


A hagyományokat követő rendezvényen idén sem maradhatott el a zsűrizés: a nevezett csapatok különböző versenyszámokban felmutatott teljesítményét értékelték. A zsűri asztalánál diákok és tanárok egyaránt helyet foglaltak, de az egyetem vezetősége is képviseltette magát Devecz Miklós kancellár személyében.





A sportnap hivatalos programja délután véget ért, ám a Juhász Gyula Napok záró programja, az esti buli még jó lehetőséget szolgáltatott arra, hogy a diákok méltó módon búcsúzzanak a három napos rendezvénytől és jövő héten visszatérjenek az előadótermekbe.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek