Bezár

Hírarchívum

szin_2015_kiemelt_nagy

Az egyetem is a SZIN-re ment

Az egyetem is a SZIN-re ment

2015. augusztus 24.
2 perc

Vége a nyárnak, de még mindenki kaphat egy hét haladékot: ma kezdődik az ország nyárzáró fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok - idén először hat napon át várják a fesztiválozókat koncertekkel, programokkal. Kint van a Partfürdőn a Szegedi Tudományegyetem is, a Civilek Utcájában érdemes keresni sátrainkat az árnyas fák alatt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Hétfő reggel, napsütés és hőség: kezdődik a megahosszú, hat napos SZIN, délelőtt már nagy volt a nyüzsgés a Partfürdőn. Egyelőre még sár van, de a hozzáértők szerint estére felszárad.


A Civilek Utcájában idén is megtalálható a Szegedi Tudományegyetem: a Fogorvostudományi Kar hallgatói egy fogorvosi széket is kiköltöztettek a fűre, az Alma Mater és a Karrier Iroda a tavalyi nagy sikerre való tekintettel nem csak pályaorientációs tanácsadással, sok-sok játékkal és programmal, hanem csillámtetoválással és ajándékokkal várja az érdeklődőket, ahogyan a Közkapcsolati Igazgatóság munkatársai is. Lehet heverészni az Életvezetési Tanácsadó Központ sátrában a műfüvön, játszani óriás puzzle-val, kézműveskedni, beszélgetni, lazítani és persze okosodni is. Mindezt naponta 10 és 18 óra között.


Este pedig koncertek: Szegedet többen is képviselik - a galaktikusan is világhírű Tha Shudras, a Gypo Circus, a lemezjátszók mögött pedig Gedzo. A legnagyobb tömeget nyilván valóan ma este a Scooter vonzza, ők a Wellhello nagy koncertje után lépnek fel, már megint lesz Irie Maffia és Mary Popkids, Ocho Macho, Punnanny, és végre élőben is meg lehet hallgatni Majkát és Curtist. A timetable itt található.

 

Jó hír a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak, hogy kedvezményes áron válthatnak jegyet a fesztiválra, erről bővebb információ pedig itt.


Folyamatosan bővülő fényképalbumunkat a SZIN-ről egyetemi hírportálunk Facebook-oldalán lehet megnézni.

 

Nyemcsok Éva Eső

 

 

 

Vannak-e kedvezményes jegyek a fesztiválra?

 

Igen, van lehetőség elővételben, kedvezményes áron megvásárolni a napijegyeket és a bérleteket, valamint kedvezményt biztosítunk az érvényes, nappali tagozatos Szegedi Tudományegyetemes (SZTE-s) diákigazolvánnyal rendelkező hallgatók számára is. 6 éves kor alatt ingyenesen, 6-14 éves korig 50%-os, kedvezményes áron lehet belépőt vásárolni a helyszínen a SZIN-re. Bővebb információ a kedvezményes jegyárakról: Jegyek/Jegyárak

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek