SZTE Info

Pályázat egyetemistáknak garzonlakások bérbeadására

Az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt. pályázatot hirdet szegedi egyetemi hallgatók részére fenntartott, önkormányzati tulajdonban álló garzonlakások bérbeadására. A pályázatokat 2015. augusztus 25-ig várják az SZTE Tehetségpont irodájában.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szeged, Tápai u. 5. szám alatti épületben lévő 6 darab tetőtéri, 27 négyzetméteres, összkomfortos 1 szobás lakások bemutatásának időpontja: 2015. augusztus 6. 16-17óráig. Lakásbérleti szerződéskötésre irányuló pályázatot az az egyetemi, főiskolai hallgató nyújthat be, aki Szegeden felsőfokú oktatási intézmény nappali tagozatos hallgatója, és igazoltan házas, vagy élettársi kapcsolatban él, és 35. életévet nem töltötte be, és a jogszabályban foglalt feltételek alapján az elhelyezésből nem kizárt.


A részletes felhívás itt olvasható


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *