Bezár

Hírarchívum

Felvételi 1X1: képzési orientációs teszt

Felvételi 1X1: képzési orientációs teszt

2015. február 05.
1 perc

Bölcsészkar vagy tanárképzés, informatika, vagy inkább mérnök szak? Még nem tudod, milyen képzésre jelentkezz?- Segít a Szegedi Tudományegyetem képzési orientációs tesztje!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Pályaválasztásodat meghatározza az a kép, amit a jövőbeni munkádról gondolsz. A kérdés az, mennyire felel meg ez a Te adottságaidnak, igényeidnek, beállítódásodnak.

A Szegedi Tudományegyetem Marketing és Kommunikációs Igazgatósága és az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ azzal a céllal készített elektronikus képzési orientációs tesztet, hogy segítséget adjon a pályaválasztáshoz, támaszt nyújtson a továbbtanulás előtt álló diákoknak a hozzájuk legjobban illő képzési terület megtalálásához. Az online teszt kitöltése néhány percet vesz csupán igénybe, 51 állítást 1-10-ig terjedő skálán kell értékelni, aszerint, hogy mennyire meghatározó az állítás tartalma. Ezt követően a kitöltő diákok egy értékelő szöveget olvashatnak, melyben leírják, hogy a válaszok alapján mely képzési területet javasolják. Az értékelés a képzési terület leírása mellett tartalmazza a Szegedi Tudományegyetem adott területen belül választható szakjait is, melyekről részletesen a felkínált egyetemi oldalakra továbblépve olvashatnak.

A képzési orientációs teszt itt kitölthető: TESZT

SZTEinfo

Korábban írtuk Felvételi 1X1-sorozatunkban:

Felvételi 1X1: keresztféléves képzés

Felvételi 1X1: kapacitásszám

Felvételi 1x1: munkarendek
Felvételi 1x1: Mi az ETR, Coospace, Modulo?
Felvételi 1x1: Mi az HÖK, EHÖK, TO, HSZI?
Felvételi 1x1: pontok és határok
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek