SZTE Info

szte_ehok_se_bajnokcsapat_kiemelt_nagy

Bajnok az SZTE EHÖK SE az NB II-ben

Az SZTE EHÖK SE férfi röplabda csapata 2015. május 17-én Dunaújvárosban játszotta utolsó két mérkőzését az NB II-es bajnokságban a Magyar Serdülő Válogatott ellen. A második mérkőzés 3-1-es sikerével a szegediek megszerezték a bajnoki címet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az első mérkőzést a serdülő válogatott 3-1 arányban megnyerte, ám a második mérkőzésben hatalmasat küzdött az universitas és 1-0-ás hátrányból sikerült előbb megfordítani, majd 3-1-es arányban megnyeri a meccset, ezzel a bajnoki címet is. A győzelemmel az SZTE-s röplabdások az elmúlt két év második helyezései után végre megszerezték a bajnoki címet a második legrangosabb ligában.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *