Bezár

Hírarchívum

Pályázatokat hirdet az MTA Szegedi Akadémiai Bizottsága

Pályázatokat hirdet az MTA Szegedi Akadémiai Bizottsága

2015. május 13.
2 perc

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottsága 2015. évre is meghirdeti SZAB pályadíját a határon innen és túli régióban folyó tudományos kutatómunka ösztönzése céljából. Az MTA SZAB a dél-alföldi tudományos élethez kapcsolódóan média pályázatot is hirdet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottsága és a „Tudomány Támogatásáért a Dél-Alföldön” Alapítványa a határon innen és túli régióban folyó tudományos kutatómunka ösztönzésére SZAB pályadíjat hirdet Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyében, valamint a Vajdaságban, illetve a Temes és Arad megyében élő kutatók számára. A pályázaton tudományos fokozattal nem rendelkező, legfeljebb 35 éves pályázók vehetnek részt. A pályamunka egyéni és kollektív munka eredménye egyaránt lehet. Minden pályázó csak egy pályamunkát nyújthat be. Pályázni a SZAB szak- és munkabizottságai által művelt tudományterületeken, új eredményeket tartalmazó, még meg nem jelentetett, vagy már publikált tanulmánnyal egyaránt lehet. A pályázatok beküldési határideje: 2015. szeptember 21. (hétfő).


SZAB pályadíj felhívás itt


A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottsága média pályázatot hirdet elsősorban a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozathoz kapcsolódóan. A pályamű témájának a SZAB tevékenységéhez, tágabb értelemben a dél-alföldi tudományos élethez kell kapcsolódnia, melyekben egyaránt megjeleníthetőek pillanatképek, hangulatok, a SZAB tagjai, tudományos kutatók, előadók, a SZAB székház, illetve további olyan épületek, amelyekben tudományos tevékenység, kutatómunka folyik. Pályázni kizárólag saját szellemi alkotással, saját munkával lehet: írott mű, rádióriport, mozgókép, és fotó kategóriában. Egy pályázó maximum 3 pályaművel pályázhat. Beküldési határidő: 2016. január 20., azzal, hogy a pályázaton részt venni kívánó pályaműnek 2015. december 31. napjáig valamely médiumban meg kell jelennie.


SZAB médiapályázat felhívás itt


A pályázatokkal kapcsolatos bővebb információk az MTA SZAB honlapján megtalálhatók.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek