SZTE Info

Sportolj a vizsgaidőszakban is!

A szegedi egyetem hallgatóinak a vizsgaidőszakban sem kell nélkülözniük a mozgást. Az SZTE Sportközpontban 2015. június 25-ig többek között kosárlabda, floorball, asztalitenisz, görhoki, röplabda és fitness-kondícionálás várja az SZTE-s diákokat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A vizsgaidőszak alatt, 2015. május 18. és június 25. között hétfőtől csütörtökig továbbra is várja az SZTE Sportközpont a mozogni vágyó egyetemi hallgatókat. Az ingyenes órákat előzetes bejelentkezés nélkül is látogathatják az SZTE-s diákok. A vizsgákra készülés időszakában kosárlabda, floorball, görhoki, asztalitenisz, gerinctorna, bodyart, labdarúgás, futsal, jóga és fitness-kondícionálás várja a sportolni vágyókat.

 

Sportolási lehetőségek és tanári ügyeleti időpontok az SZTE Sportközpontban 2015. május 18. és június 25. között:

Időpont

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

 

 

 

10:00 – 12:00

 

Bélteki Pál

kosárlabda, floorball

……………………

Lengyelné Szugyiczki Mária

gerinctorna

 

Szabó Andrásné

görhoki, asztalitenisz

…………………

Dr. Boros-Gyeviné Sziklai Andrea

badyart

Bélteki Pál

kosárlabda, floorball

………………………

Protity Sándor

labdarúgás, asztalitenisz

Dr. Boros-Gyeviné Sziklai Andrea

női labdarúgás

……………….

Protity Sándor

futsal, asztalitenisz

 

 

 

14:00 – 16:00

 

Szabó Andrásné

görhoki

……………………

Katona János

röplabda, asztalitenisz

 

 

Lengyelné Szugyiczki Mária

jóga

………………

Katona János

röplabda, asztalitenisz

Petrovicsné Tejes Edit

tenisz, asztalitenisz

……………….

Dr. Trényiné dr. Rákóczi Zsuzsanna

fitness-kondícionálás

Petrovicsné Tejes Edit

tenisz, asztalitenisz

…………….

Dr. Trényiné dr. Rákóczi Zsuzsanna

fitness-kondícionálás

 

 

 


SZTEinfo
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. március 08.
Kiemelt_GTB

Nők a Tudományban Kiválósági Díjas lett Gazdag-Tóth Boglárka. Az SZTE TTIK Informatikai Intézet Számítógépes Optimalizálás Tanszékén dolgozó, szakmabeli férjével együtt három gyermeket nevelő édesanyával arról is beszélgettünk, melyik a kedvenc algoritmusa.

SZTEtelevízió

2017. szeptember 13.

kiemelt_tanevnyito2017

Olyan jelentős fejlesztések előtt áll az SZTE, amelyekkel nemzetközi rangú kutatóegyetemmé válik – jelentette ki a rektor, igazolta példákkal a kormányt képviselő igazságügyi miniszter. A Szegedi Tudományegyetem 2017-2018-as tanévet nyitó ünnepségéről készült rövid videó itt megtekinthető.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *

 • március 14. 10:00 - 22. 19:30
  A Tiszatáj Online Plüss Műhely rovata gyűjtést szervez Kárpátaljára, hogy olyan gyerekek is olvashassanak, akik nem könnyen jutnak magyar nyelvű könyvekhez! A szervezők kérik: "Hozz magaddal legalább egy – használt, de jó állapotú – gyerekkönyvet vagy alsós tankönyvet. Az adományokat március 14-től március 22-ig várjuk a kijelölt gyűjtőpontokon." A könyvek már másnap el is indulnak a Szegedi Görögkatolikus Egyházközség és a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola segítségével kárpátaljai magyar gyerekhez. Szervezők: FISZ - Fiatal Írók Szövetsége, Tiszatájonline.hu. Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap.
 • március 22.
  11:00 - 13:00
 • március 22.
  15:00 - 17:00
  A Szegedi Orvosbiológiai Kutatások Jövőjéért Alapítvány és a Szegedi Tudományegyetem közös programján megjelenteket köszönti: a Nobel-díjas bert Sakmann, valamint Varró András professzor (SZTE). Hegyi Péter professzor bemutatja a SZEGEDI TUDÓS AKADÉMIÁT (SZTA), valamint annak középiskolai programja. Buzsáki György (Brain Prize 2011, a New York Egyetem Idegtudományi Intézetének professzora) előadásának címe: A KOGNITÍV TEVÉKENYSÉG MOTORIKUS EREDETE. Előtte Buzsáki Györgyöt bemutatja a vele együtt dolgozó Berényi Antal (SZTE).
 • március 22.
  17:00 - 18:30
  Az SZTE A Bölcsészettudományi Kar Choreomundus csapata bepillantott Szeged táncéletébe. Az élményeikről kiállítást készítettek.
 • március 22.
  17:00 - 18:30
  Az American Corner Szeged első programjaként a pennsylvaniai Arcadia Egyetem afroamerikai irodalommal és kultúrával foglalkozó oktatója, Dr. Kalenda Eaton tart előadást a Nők Történelmi Hónapja alkalmából. Az előadás angol nyelvű, a részvétel ingyenes. Az előadó az SZTE-BTK Amerikanisztika Tanszékének meghívására érkezik Szegedre.