Bezár

Hírarchívum

szemeszter_kiemelt_nagy

SzemeSZTEr Puccinitől a Halott Pénzig

SzemeSZTEr Puccinitől a Halott Pénzig

2015. május 28.
1 perc

Kultúra, sport, világnap – ez a SzemeSZTEer, az SZTETelevízió magazin 2015. évi májusi műsorának kínálata.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az Egyetemi Tavasz programjaiból válogat a SzemeSZTEr 2015. évi ötödik adása. A SZTETelevízió bölcsészkari stúdiója műsorának készítői igyekeztek minél több arcát megmutatni a 2015. évi kulturális kavalkádnak, ezért látogattak el koncertre, kiállításra és sporteseményre is.


Puccini Tosca című operája szegedi előadásának egyik érdekessége, hogy sok statiszta közreműködését igényli. A műsor készítő kérdezték a rendezőt, és bemutattak két statisztaként dolgozó egyetemi hallgatót is.


A SzemeSZTEr bekukkantott a Móra Ferenc Múzeum Fekete Házában rendezett Weöres-Karinthy kiállításra és az SZTE Konfuciusz Intézet mahjong játékot ismertető programjára is.





A jégkorong tornatermi változataként ismert floorball kedvelői a Szegedi Tudományegyetem Sportközpontjában találkoztak, mert idén itt rendezték a floorball MEFOB-ot. A lelkes játékosok közül néhánnyal a SzemeSZTEr nézői is megismerkedhetnek.


Úgyanúgy hallasz, Hello lányok, Minden szobába kell álom – a Halott Pénz a JATE Klubban adott koncertet. A pécsi zenekar frontembereit mikrofonvégre kapta a SzemeSZTEr stábja. És persze a májusi világnap ajánló sem maradhatott el.


Az egyetemi magazint a nézők figyelmébe ajánlja a két műsorvezető: Izsák Bernadett és Szerencsés Vivien, valamint a szerkesztő, Kocsis Anna – az SZTE BTK kommunikáció BA és MA-szakos hallgatói.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek