Bezár

Hírarchívum

Kancellar_kiemelt_nagy

Devecz Miklós kancellár adott interjút az új SZMSZ-ről

Devecz Miklós kancellár adott interjút az új SZMSZ-ről

2015. március 30.
1 perc

Interjút készített az SZTEtelevízió stábja Devecz Miklóssal. A Szegedi Tudományegyetem kancellárját az intézmény új Szervezeti és Működési Szabályzatáról kérdezték.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Szenátusa 2015. március 16-án elfogadta az SZTE Szervezeti és Működési Szabályzatát (SZMSZ) és az ahhoz kapcsolódó legfontosabb dokumentumokat. Az új SZMSZ március 30-án lépett életbe.


„Nagyon hosszú és alapos előkészítés előzte meg, azt a látszólag nagyon egyszerűnek és gyorsnak tűnő szenátusi ülést, melyen elfogadták az SZMSZ-t” – fogalmaz Devecz Miklós. Az SZTEtelevízió stábjának adott interjúban az egyetem kancellárja ad választ olyan kérdésekre, hogy az egyetem polgárai mennyire vannak tisztában azzal, hogy miért van szükség és mi is a dolga egy kancellárnak, melyek az elképzelései a Szegedi Tudományegyetem nemzetközi hírnevének megtartásához, és további erősítéséhez. Az SZTE kancellárja az intézményi kutatómunka kihívásairól, az ipari kapcsolatok erősítéséről és a duális képzések fontosságáról is beszél.


Az SZTEtelevízió interjúját Devecz Miklóssal, az SZTE kancellárjával itt megtekinthetik:




SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek