Bezár

Hírarchívum

Pneumobil_versenyen_michelisz_kiemelt_nagy

Szegedi mérnök hallgatókkal találkozik a világbajnok autós

Szegedi mérnök hallgatókkal találkozik a világbajnok autós

2015. március 23.
2 perc

Michelisz Norbert, Európa-kupa és többszörös világbajnoki futamgyőztes magyar autóversenyző, a túraautó-világbajnokság első magyar résztvevője 2015. március 24-i szegedi látogatásán az SZTE mérnök hallgatóival is találkozik.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Vezette már a Szegedi Tudományegyetem mérnök hallgatónak a léghajtányát Michelisz Norbert. Ezért is örülnek a szegedi egyetemisták, hogy ismét találkozhatnak az „élő legendával”. Az Európa-kupa és többszörös világbajnoki futamgyőztes magyar autóversenyző, a túraautó-világbajnokság első magyar résztvevőjének a szegedi programján az SZTE-diákok beszélgethetnek, autogramot kérhetnek és együtt fotózkodhatnak a hírességgel.

Szegeden 2015. március 24-én (kedden) kora délután a Dorozsmai út 20. szám alatt található MOL-kútnál várja Michelisz Norbert az egyetemistákat. Örömmel beszélget ismét a pneumobilokat tervező, készítő és azokkal versenyező csapatok tagjaival, az autózás szerelmeseivel. Az alternatív meghajtású motorokkal foglalkozó szegedi mérnökhallgatók többszörösen nyertes léghajtányát, a MKLaerent egyszer már vezette is a népszerű autóversenyző.

A tervezők és versenyzők között most bizonyára szóba kerül az is, hogy az SZTE Mérnöki Kar oktatóiból és hallgatóiból verbuválódott csoport 2015-ben azon a nemzetközi Shell Eco-marathon Europe-on is megméretteti magát, ahol energia-hatékonysági technológiákkal kísérletezzenek közúti körülmények között.

Népszerűségnek örvend a fiatalok körében az autósport, az autózás. A Mol és a Multipont nyereményjáték akciójának szegedi nyerteseivel 2015. március 24-én 15:00 és 15:30 óra között „randevúzik” az autóversenyző. E szerencsések fődíja: lehetőséget kaptak arra, hogy autójuk olajszintjét Michelisz Norbert mérje meg. E program nyitott mindazok számára, akik ellátogatnak a Dorozsmai úti MOL-kútra.

Az őszi játék szegedi nyertesének, az SZTE egyik munkatársának pedig abban a szerencsében lesz része, hogy együtt autózhat Michelisz Norberttel Szeged belvárosában.

SZTEinfo

 

Korábban írtuk:

Szegedi aranyérem a Pneumobil versenyen

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek