SZTE Info

Szegedi Egyetem Anno – Képek vetítése egyetemünk történetéből

Október 20-án kedden 17 órától a JATE Klubba szervez közös képnézegetést az Alma Mater Szenior Közössége.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az egyetemi polgárok és minden érdeklődő számára meghirdetett program által a Közösség szeretné feleleveníteni az évtizedekkel ezelőtti egyetemi évekhez fűződő emlékeket, alkalmat adni a kötetlen történetmesélésre a beérkezett fotók és dokumentumok alapján.

Az SZTE öregdiák szervezete szeretettel várja Önt az Őszi Kulturális Fesztivál keretében megvalósuló rendezvényen, ahová saját albumát, emléktárgyait is elhozhatja.

 

Anno_kepvetites02


Kérjük, ha digitális képet (vagy sacannelt dokumentumot) szeretne megosztani a közösséggel, azt legkésőbb október 19-én 16:00-ig küldje el nekünk az iroda@sztealmamater.hu címre.
A rendezvénnyel kapcsolatban a megjelölt e-mail címen vagy az alábbi telefonszámon érdeklődhet: (62) 54-6775.

 

A vetítésről bővebben ITT tájékozódhat.

A rendezvény Facebook eseményét ITT találja.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *