Bezár

Hírarchívum

H2020_konferencia_banner_1

„Mérlegen az eddigi tapasztalatok és a jövőbeni lehetőségek” - Horizon 2020 szakmai konferenciát szervez a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság

„Mérlegen az eddigi tapasztalatok és a jövőbeni lehetőségek” - Horizon 2020 szakmai konferenciát szervez a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság

2015. szeptember 11.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság 2015. szeptember 17-én Horizon 2020 szakmai konferenciát rendez az Unió 2014-2020-as időszakban elérhető pályázati lehetőségeivel kapcsolatban A szervezők várják a téma iránt érdeklődő kutatókat, egyetemi vezetőket, ipari vállalatok és partnerintézmények képviselőit egyaránt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az esemény célja a Horizon 2020 keretprogram pályázataihoz kapcsolódó tapasztalatok, jó gyakorlatok bemutatása, továbbá az aktuális és tervezett kiírások, valamint a 2016-2017-es munkaprogramok előzetes ismertetése. A konferencia a leendő pályázókat, kutatókat, ipari partnereket célozza meg és számukra kíván segítséget nyújtani a különböző gyakorlati tanácsok, bírálati szempontok, valamint a kiírásokról szóló információk révén, annak érdekében, hogy a hazai pályázók minél sikeresebben szerepelhessenek a program következő pályázatain.

 

Az Igazgatóság fontosnak tartja, hogy a leendő pályázók korábbi nyertes kutatók tapasztalatait is megismerjék pályázatuk előkészítését megelőzően, ezért a szakmai konferencia délelőtti részében szegedi nyertes pályázók számolnak be a projektjükről és kapcsolódó tapasztalataikról. A nyertes kutatók mellett a szervezők néhány bírálót is meghívtak a rendezvényre annak érdekében, a jövőbeli pályázók számára ismertessék a főbb bírálati szempontokat, valamint azokat a hibákat, amelyeket pályázók gyakran elkövetnek. A konferencia délutáni részében a résztvevők a Horizon 2020 aktuális pályázati kiírásainak és a 2016-2017-es munkaprogramjainak részleteit megismerhetik az élettudományok, intelligens technológiák és az agrárinnováció területén.

 

A rendezvény időpontja: 2015. szeptember 17. (csütörtök) 10 -15 óra

A rendezvény helyszíne: SZTE Igazgatás Szervezési és Szolgáltatási Központ (6720 Szeged, Dugonics tér 13.), Díszterem (2. emelet)

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát 2015. szeptember 15. 16:00 óráig jelezze az alábbi regisztrációs felületen.

 

A rendezvényt a TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013 kódszámú „A Szegedi Tudományegyetem quadruplehelix modell alapú gazdasági- és társadalmi pozicionálása, a tudástranszfer gyakorlatának kialakítása Hódmezővásárhely-Szeged kiemelt növekedési zónában” c. projekt támogatja.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek