Bezár

Hírarchívum

Médiapályázat: középpontban a tudomány

Médiapályázat: középpontban a tudomány

2016. január 15.
1 perc

2016. január 20-ig (szerdáig) várja a MTA Szegedi Akadémiai Bizottsága a médiapályázati felhívására született alkotásokat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Négy kategóriában 35 alkotás érkezett a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Szegedi Akadémiai Bizottsága (SZAB) 2014-ben először meghirdetett média pályázati fölhívására. A 2015. évi felhívásra 2016. január 20-ig várják a médiamunkások alkotásait.

Pályázni elsősorban a Magyar Tudomány Ünnepe 2015 évi rendezvénysorozatához kapcsolódó 2015. december 31. napjáig valamely médiában megjelent alkotással lehet.

A pályamű témájának a SZAB tevékenységéhez, tágabb értelemben a dél-alföldi tudományos élethez kell kapcsolódnia, melyekben egyaránt megjeleníthetőek pillanatképek, hangulatok, a SZAB tagjai, tudományos kutatók, előadók, a SZAB székház, illetve további olyan épületek, amelyekben tudományos tevékenység, kutatómunka folyik.

Pályázni kizárólag saját szellemi alkotással, saját munkával lehet írott mű, rádióriport, mozgókép, fotó kategóriában. Egy pályázó maximum 3 művel indulhat a megmérettetésen.

A pályázatokat elektronikusan a szab@tab.mta.hu e-mail címre, személyesen, vagy postai úton az MTA TABT SZAB címére (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) lehet benyújtani. A pályázattal kapcsolatban bővebb információ kérhető a +36 62 553-911-es telefonszámon, vagy a szab@tab.mta.hu e-mail címen.

A pályázattal kapcsolatos bővebb információ, a benyújtott mű(vek) mellé kitöltendő adatlap az MTA SZTB honlapján érhető el.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek