SZTE Info

_MG_2271

Pótfelvételit hirdet a Szegedi Tudományegyetem

Az SZTE 10 kara és Tanárképző Központja hirdet pótfelvételit szinte minden olyan szakra, ahol 2016 szeptemberétől képzést indít. Az intézmény majdnem minden képzési szinten pótfelvételi lehetőséget kínál azok számára, akik nem nyertek felvételt, vagy nem is jelentkeztek felsőoktatási intézménybe. Jelentkezni augusztus 7-ig lehet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Nem kell csüggedniük azoknak, aki a július 26-i ponthatárhúzáskor nem jutottak be az általuk megjelölt képzésre. 2016. augusztus 7-ig még van lehetőségük jelentkezni a felsőoktatásba. A 2016/2017-es tanévben a már felvételt nyert 6234 gólya mellé további elsőéveseket vár az SZTE. A Szegedi Tudományegyetem közel 250 szakon alap, mester, osztatlan és felsőoktatási szakképzéseken, valamint szakirányú továbbképzéseken kínál pótfelvételi lehetőséget.


Az SZTE pótfelvételi oldala, és a meghirdetett szakok listája itt elérhető: SZTE pótfelvételi


A 2016. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás keretében már csak egy helyet lehet megjelölni, a meghirdetett képzések kizárólag önköltséges formában indulnak. Jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, legkésőbb 2016. augusztus 7-ig. A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 26-án zárult általános eljárásban, vagy idén még nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe.


További tudnivalók a pótfelvételi eljárásról: felvi.hu


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *