Bezár

Hírarchívum

IELTS nyelvvizsga az SZTE-n

IELTS nyelvvizsga az SZTE-n

2016. június 01.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Idegennyelvi Kommunikációs Intézete a British Council Vizsgaközponttal működő IELTS angol nyelvvizsga vizsgahelyévé vált. Első vizsganapjuk 2016. június 25.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Idegennyelvi Kommunikációs Intézete 2016. évben háromszor ad helyet a világszerte elismert IELTS nyelvvizsgának: június 25-én, október 29-én és december 10-én.


Az IELTS (International English Language Testing System) a világ legnépszerűbb angol nyelvű tesztje. Több mint 2 millió IELTS vizsgázó teszi le az IELTS tesztet évente.


Ez a nyelvvizsga ajtókat nyit - segít a világon bárhol élni, tanulni és dolgozni. Világszerte 140 országban több mint 9000 szervezet fogadja el az IELTS vizsgát, beleértve kormányzati, tudományos és munkáltatói szervezeteket is.

A nyelvvizsga tulajdonosa a British Council, ezért a szegedi vizsgahelyen teendő vizsgára a British Council honlapján lehet jelentkezni. A jelentkezők itt minden információt megtalálnak a vizsgával kapcsolatban. A nyelvvizsga honosítható, melyet szintén a British Council intéz ötezer forintos kedvezményes díjért.


A 4-5-ös szint B1, az 5,5-6,5 B2, a 7-es szinttől a 9-ig pedig C1 szintnek felel meg.

A vizsgáról további információ angol nyelven az IELTS honlapján található.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek