Bezár

Hírarchívum

Ajándékcsomaggal hálálja meg a véradást az OVSZ

Ajándékcsomaggal hálálja meg a véradást az OVSZ

2016. március 30.
1 perc

Országszerte több egyetemi városban, így Szegeden is megrendezik április 2-án, szombaton a Véradók Fesztiválját. A véradókat meg is ajándékozzák: mozijegyet, kedvezményes belépőket kapnak, például a Paraparkba is. Az SZTE arra kéri polgárait, hogy csatlakozzanak, minél többen adjanak vért, hogy az egészségügyi vérellátás az egész országban zökkenőmentes lehessen.


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az országos vérkészlet tavaszi feltöltésére indít kampányt az Országos Vérellátó szolgálat, amely több egyetemi városban, így Szegeden is várja szombaton, április 2-án a véradókat. Szegeden 10 és 18 óra között lehet vért adni a Szegedi Regionális Vérellátó Központban, a Honvéd tér 4. szám alatt.


A szervezők kérik, hogy a véradásra jelentkezők vigyenek magukkal fényképes igazolványt, lakcímkártyát és TAJ-számot, mert ezek bármelyikének hiányában sajnos nem adhatnak vért.

 

A véradókat meg is ajándékozzák, a szegedi csomag az alábbiakat tartalmazza: 50%-os kedvezményre jogosító kupon a belépőjegy árából az SZTE Füvészkertbe; a Szegedi Nemzeti Színházba és az Impro Stúdió előadásaira. 40%-os kedvezményre jogosító kupon a belépőjegy árából a Szegedi Móra Ferenc Múzeumba; 20% kedvezményre jogosító könyvvásárlási kupon, amely az Alexandra Könyvkiadónál vásárolható le, családi mozijegy a Belvárosi Moziba, kedvezményes belépőjegy a Szegedi Vadasparkba. Az első 100 véradó szintén kedvezményes belépőjegyet kap a Paraparkba.


SZTE-Info

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek