SZTE Info

Fulbright-tájékoztató az SZTE-n

A Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság ismét meghirdeti ösztöndíjait. A 2017-2018-as tanévre szóló programról - amelyre május 23-ig lehet jelentkezni - a Szegedi Tudományegyetemen is tartanak tájékoztatót.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság ismét meghirdeti ösztöndíjait, a 2017-2018-as tanévre. Fulbright ösztöndíjra azok a magyar állampolgárok pályázhatnak, akik felsőfokú végzettséggel, valamint magas szintű angol nyelvtudással rendelkeznek és az Egyesült Államokban szeretnének oktatni, kutatni, vagy továbbtanulni. Pályázni bármely tudományterületen és művészeti ágban lehet, a pályázók az Egyesült Államok bármelyik egyetemét választhatják.

 

A Fulbright Bizottság az ösztöndíjakról és a pályázás folyamatáról 2016. április 6-án, szerdán 11:00 órakor tart tájékoztató előadást az SZTE Rektori Hivatalban, az 5-ös számú teremben.

 

További információ a posztgraduális hallgatói ösztöndíjról itt olvasható.


fulbright_osztondij


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *